03 September, 2019

Kevin en Dylan mikken op WK-limiet, pech voor Jonathan

Helaas geen Jonathan Borlée tijdens de persconferentie enkele dagen voor de AG Memorial Van Damme. Jonathan moet een kruis maken over zijn seizoen wegens een blessure. Gelukkig waren Kevin en Dylan wel van de partij. De twee broers willen vrijdag schitteren en zich plaatsen voor het WK in Doha.

"Ik blijf ervan uitgaan dat ik de limiet van 45.30 aankan, indien ik een perfecte race aflever. Maar het is een raar seizoen met het WK dat zo laat valt, dat moet ik toegeven. Je ziet trouwens dat weinig Europeanen hoog scoren in de ranglijsten van de 400m", aldus Dylan Borlée. 

Oudere broer Kevin start met dezelfde ambitie. "Ik voel me steeds in betere conditie en verwacht in Doha een top te bereiken. Maar uiteraard moet ik vrijdag dan liefst de WK-limiet lopen.”

BLESSURE VOOR JONATHAN

Jonathan Borlée was de grote afwezige tijdens de persconferentie. "Jonathan heeft zich deze voormiddag op training geblesseerd bij een test over 400m. Daardoor zal hij ook vrijdag niet kunnen deelnemen aan de AG Memorial Van Damme zelf". Ik vrees zelfs dat het einde seizoen is voor Jo", aldus Kevin.