15 Mei, 2018

Brussels Memorial Family Day

De AG MVD en Visit Brussels nodigen 2.000 inwoners van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in familie uit voor de Brussels Memorial Family Day op vrijdag 31 augustus 2018.

Om de zomervakantie in schoonheid af te sluiten zijn de families welkom om samen een onvergetelijke dag te beleven op en rond het Heyselplateau. Naast een zitje op de mooiste atletiekmeeting ter wereld krijgen ze, dankzij de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, toegang tot de belangrijkste attracties ter plaatse zoals het Adam Museum, het Atomium, Mini-Europe, Océade en de Smurf Experience, en dit aan een voordeeltarief.

In één van de parken rond het Atomium zijn er voor iedereen de hele middag animaties zoals kids athletics op de coole zomer beats van een DJ.

Deelname aan deze Brussels Memorial Family Day van de AG Memorial Van Damme is volledig gratis maar inschrijven op voorhand is wel noodzakelijk. Surf naar www.Brusselsmemorialfamilyday.be om zich in te schrijven, info over de dag en de voorwaarden. Inschrijven kan vanaf maandag 11 juni.